sábado, 27 de febrero de 2010

Não é tempo para turismo

Doncs això, fills meus, que no fa temps per a sortir a passejar per Lisboa, així que esperarem que millori. Espero que els que aneu venint a visitar-me coincidiu amb el bon temps, però de ben segur que serà així, no en tinc cap dubte! Ara vindrà lo bon temps!

Aquesta setmana destacar que he locutat la meua primera notícia de ràdio en portuguès ueee!!! i hem seguit la festa erasmus dijous a la nit, això no pot faltar, restem pendents de la saturday night i de que aquest temps millori!

Mentrestant, la premsa aquí continua parlant sobre la tragèdia de Madeira (a destacar el sensacionalisme de la tele pública, RTP, a la que li encanta posar imatges amb mùsica tràgica de fons) mentres totes les banderes portugueses dels edificis públics onegen a mitja asta. A més, cal destacar la controvèrsia actual de les xifres de morts, entre les primeres estimacions, ara "reals", vamos, que tenen un jaleo que pa qué! xD

L'altra notícia estrella és la que porta ja dies en premsa, tot l'escàndol financer que sembla envoltar al primer ministre socialista, José Sócrates, i ara també està pel mig un gran amic dels barcelonistes (haha), lo senyor Figo.

Bé, encara que he d'anar a experimentar encara l'art del fado, aquí us deixo un dels típics!

http://www.youtube.com/watch?v=DHbpnEZ1Bvc

2 comentarios:

  1. lo temps aqui tp acompanya perla meua xD. Mela.

    ResponderEliminar
  2. Lo de Figo ja ho vaig llegir fa dies en un diari gratuït d'aquests... ja li està bé xD

    ResponderEliminar